21.4 C
București
joi, 6 octómbrie 2022
AcasăBookDe ce să citești cărți de dezvoltare personală și cum să le...

De ce să citești cărți de dezvoltare personală și cum să le alegi?

Cărțile reprezintă cele mai bune ,,arme” ale unei persoane, în fața pericolelor vieții moderne. Când spunem pericole, ne referim la prietenii false, relații toxice, medii de lucru abuzive, un nivel scăzut al calității vieții și așa mai departe. Citind cărți pe diverse subiecte, oamenii pot acumula informații prețioase și se pot dezvolta astfel încât să ducă o viața cât mai bună. Dintre cărțile ce îți permit să te dezvolți și să gestionezi provocările de zi cu zi, cele mai utile sunt cele pentru dezvoltare personală. Acestea sunt împărțite pe subcategorii, în funcție de subiectele abordate și pentru a-ți fi mult mai ușor să le alegi. Unele cărți te învață cum să comunici eficient și cum să îi asculți pe cei din jur. Altele, îți arată cum poți să-ți gestionezi anumite comportamente, prin identificarea factorului declanșator. Sunt foarte multe subiecte abordate de către cărțile de dezvoltare personală și suntem siguri că le vei găsi interesante și vei dori să citești cât mai multe dintre ele.

Câteva motive pentru care să citești cărți de dezvoltare personală

Citind cărți de dezvoltare personală, îți vei dezvolta numeroase abilități, dintre care enumerăm doar câteva:

  • abilități sociale
  • empatie
  • motivație intrinsecă
  • stăpânire de sine
  • autocunoaștere.

Este extrem de important să alegi doar subiectele care sunt de interes pentru tine și care te vor ajuta să te dezvolți. Nu este necesar să citești despre toate subiectele, deoarece te-ar putea obosi cantitatea de informații primită într-un timp scurt. Concentrează-te pe abilitățile pe care dorești să le dezvolți și citește cărți care abordează acele subiecte. Apoi, după  ce stăpânești domeniile de interes și consideri că ai evoluat destul de mult, poți alege și alte subiecte pe care să le studiezi, pentru a te dezvolta multilateral.

În cazul în care nu știi ce fel de carte să alegi prima data, îți recomandăm un volum de excepție, devenit bestseller la foarte puțin timp de la lansare. Este vorba despre Arta razboiului nevazut de la Bookzone, scrisă de către David Omand.

Este o carte de excepție, cu ajutorul căreia vei afla cum să-ți îmbunătățești viața aplicând tehnici folosite de către serviciile britanice de informații. Știm că este un subiect complex, însă îți garantăm că îți va plăcea și că vei citi această carte de mai multe ori, pentru a te asigura că ai înțeles toate informațiile expuse.

Autorul, Profesorul Omand descrie cum poți detecta și feri de tehnicile de manipulare și dezinformare din viața de zi cu zi. Chiar dacă este un subiect greu de digerat, de cele mai multe ori, manipularea vine de la persoane foarte apropiate și nu îți poți da seama decât foarte târziu, când răul este deja făcut.

Așadar, dacă te pasionează acest subiect, îți recomandăm să comanzi cărți de dezvoltare personală de la libraria online BOOKZONE. Vei avea ocazia să citești cele mai bune cărți despre acest domeniu și le vei putea comanda la un preț excelent.

Cele mai citite
00:00:58

O nouă lovitură de la Zaporojie distruge un bloc de apartamente

O lovitură militară a lovit centrul orașului Zaporojie din sud-estul Ucrainei și a distrus clădiri rezidențiale, printre care și un bloc de apartamente, joi...

Contradicțiile lui Eduard Hellvig

Semn că a învățat lecția profesorului său, Virgil Măgureanu, actualul director al SRI, Eduard Hellvig, are rare apariții publice. Și atunci se contrazice. Comunică...

Blue Air continuă să-l acuze pe președintele ANPC de infracțiuni, după depunerea plângerii penale pe numele acestuia

Blue Air îl acuză pe președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, de răspândirea de informații false în spațiul public, compania aeriană...
Ultima oră
Pe aceeași temă