21.4 C
București
joi, 6 octómbrie 2022
AcasăOp & EdOpiniiMinisterul Părăginirii

Ministerul Părăginirii

La distanță de câțiva ani mai apare câte un tânăr român care realizează o mare performanță, doar prin propriile resurse, și ne amintim că nu investim în sport.

Pe lângă lipsa performanței constante, în primul rând, vorbim despre nepăsarea autorităților față de starea de sănătate a populației, în mod deosebit de cea a tinerelor generații.

Cum e caracteristic acestei nații, ne amintim de aceste probleme doar când apar performanțe neașteptate precum cele realizate de Simona Halep și David Popovici.

Avem de ani buni un minister destinat Sportului și, fie că acesta a fost înglobat celui al Educației, fie că a fost de sine stătător, nu s-a evidențiat decât prin scandaluri legate de afaceri cu proiecte supraevaluate și prin înstrăinarea unor mari baze sportive ce aparțineau statului.

Acum se pregătește același lucru, indiferent de partidul aflat la putere, mergându-se pe aceleași rețete.

Baze sportive și stadioane importante ținute de minister pentru a fi lăsate în paragină.

Nu sunt date administrațiilor publice locale, pentru că trebuie vândute pe nimic rechinilor imobiliari, când nu va mai fi de folos decât terenul.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

MApN precizează că avioanele MiG 21-LanceR nu au fost consemnate la sol din cauza combustibilului utilizat

Aeronavele MiG 21-LanceR din dotarea Forţelor Aeriene Române nu au fost consemnate la sol, în perioada 2018-2021, din cauza unor probleme tehnice cauzate de...

Ciolacu, despre impozitele pe locuințe: trebuie să existe o diferențiere în funcție de zonă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că decizia privind stabilirea impozitelor pe proprietăţi a fost descentralizată către autorităţile locale, menţionând că trebuie să existe...

Blue Air continuă să-l acuze pe președintele ANPC de infracțiuni, după depunerea plângerii penale pe numele acestuia

Blue Air îl acuză pe președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, de răspândirea de informații false în spațiul public, compania aeriană...
Ultima oră
Pe aceeași temă