Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuleta inedita. Ce au pățit concurenții din celelalte echipe

In ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1, Sorin Bontea a decis sa folosească o amuleta la care nimeni nu s-ar fi așteptat, lucru ce a făcut battle-ul 16 mult mai dificil.

In ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Sorin Bontea si-a surprins adversarii cu o amuleta neasteptata

Antena 1

Gina Pistol a adus o tema de gătit dificila pentru cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10. Si, de parcă lucrurile nu erau îndeajuns de grele, Sorin Bontea a complicat totul atunci când a decis sa folosească o amuleta.

Sorin Bontea a folosit o amuleta neasteptata în cel de-al 16-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

De dată aceasta, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, cele trei echipe au primit sarcina de-a pregăti câte trei preparate (starter, main course si desert), toate având aluat. Degustătorii sunt chiar brutari, așa ca misiunea nu e una deloc usoara. Totuși, din dorinta de-a evită duelul si o posibila eliminare, fiecare echipa a încercat sa dea tot ce poate pentru a trece cu bine si peste aceasta provocare.

Citește si: Mesajul Stefaniei Pop după eliminarea de la Chefi la cuțite. Ce a mărturisit concurentă lui chef Florin Dumitrescu

Chefii si concurenții s-au apucat sa se sfătuiască, sa aleagă rețete, sa ia în calcul tot felul de detalii si a început chiar si „lupta” pe ingrediente. Totuși, tot acest elan s-a „taiat” brusc atunci când Sorin Bontea a apăsat butonul roșu, anuntând astfel faptul ca are de gând sa folosească o amuleta.

„Nu era destul de greu, hai sa facem sa fie si mai greu!”, a zis Florin Dumitrescu, la scurt timp după ce a auzit ca se pune în joc o amuleta.

„Am o poezie pentru voi. Ție nu trebuie sa-ți pese, dar echipele adverse pot vorbi în multe sensuri, dar totul va fi în versuri! Si de nu vor face așa, vor primi pedeapsa ta! Say cheese! Un minut de freeze!”, a citit Sorin Bontea amuleta.

„Eu abia vorbesc în româna, dar sa mai fac si rime! Îți dai seama ce rime. Prefer sa fiu muta”, a spus Madalina Cafadaru din echipa de aur galben.

„Deci sa vezi azi râs, circ si panarama, chiar daca avem noi 75 de minute de gătit, tot nu e bine!”, a fost de părere Catalin Scarlatescu.

„Vai, e groaznic!”, a mai zis Raluca din echipa de aur roz a lui Florin Dumitrescu, în ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Apoi, cronometrul a pornit si concurenții si-au reluat treaba, pentru a reuși sa profite din plin de timpul avut. Daca cei din echipa lui Florin Dumitrescu au părut ca se descurca în materie de versuri, o liniște uriasa s-a lăsat la bancurile de lucru ale concurenților din echipa de aur galben a lui Catalin Scarlatescu, semn ca versurile sunt o misiunea prea complicata.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 că sa vezi tot momentul.

Tot ce trebuie sa știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formula unica în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru primă oară când show-ul culinar are doua prezentatoare, Gina Pistol si Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însotindu-i pe concurenți si jurați pâna în finala. Printre noutățile care fac competiția si mai savuroasa se numara si decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar si jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miza foarte importanta pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continua! Nu rata Marea Finala a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Florin Dumitrescu s-a confruntat cu probleme de sănătate. Ce tema a anunțat Gina Pis... Chefi la cuțite, 22 noiembrie 2022. Sorin Bontea s-a enervat pe Gabi. De ce s-au certat Catalin Scarlatescu si Adrian St...
Stratul de ceara de pe mere. Ce spun specialiștii despre el si cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o forma atat de uniforma, sunt atat de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunata. Afla ce se intampla cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune ca Racii se vor bucură de clipe si momente care le vor...
Ultimele știri
x