Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, scarbita de peste. Cum a putut sa ”curețe” un guvid

In ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Daniela Crudu este pusă sa curețe peste. Cum a reacționat brunetă când a atins-o un guvid

Daniela Crudu a avut parte de o misiune care i-a displăcut total: sa curețe peste! Nea Marin nu ratează vreo ocazie sa îsi „chinuie” vedetele cu tot felul de munci pe care nu le-au mai făcut înainte. Liderul echipei știe ca Danielei nu-i place sa curețe niciun fel de vietaate si tocmai acolo a trimis-o sa facă treaba.

Anul acesta, Nea Marin a luat calea faptelor bune pentru prietenii de la Circo Bellucci. În seara aceata, muncile parca se înmultesc, de la cules roșii, tuns iarba, pâna la curățat peste. Orarul este foarte încarcat, iar Daniela Crudu trebuie sa facă fata provocărilor care vin din toate părțile.

Alături de Jorge, Daniela a început sa curețe guvid fără pic de îndemânare. Colegul sau tot încerca sa-i explice cum trebuie sa facă, dar ea era prea scârbita sa mai facă exact așa cum i se spune.

Citește si: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozita la o ferma de animale. Ce a pus-o Nea Marin sa facă

Daniela a ciopârtit pestele: "am dus la bun sfârsit si misiunea asta"

Bucătăria nu ete domeniul ei forte si încerca sa facă treaba așa cum știe, însa nu mereu îi iese. Norocul Danielei a fost Jorge care se misca mult mai repede si i-a dat o mâna de ajutor si colegei sale.

Cei doi sunt grăbiți de către proprietar care îi roagă sa se miște mai bine pentru ca întârzie la masa. Treaba însa nu s-a terminat, domnul care le-a dat o mâna de ajutor a mai venit cu o plasa de guvizi si raci.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, că sa savurezi din plin momentul.

Citește si: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Ce-a pățit Daniela Crudu când a vrut sa ”calareasca” un tractor

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forta la mare si si-a pus în cap sa dea o mâna de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete si cu multa ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multa treaba si organizează saptamâna de saptamâna un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marți si miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge sa îndeplineasca sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar si activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri