Căutare Live

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. Paul Szabo vs. Gabriel Toader, concurenții care au creat controverse

Paul Szabo si Gabriel Toader s-au luptat pentru un loc in finala. Cine a părăsit competiția si cine merge in etapa următoare.

Paul Szabo si Gabriel Toader s-au luptat pentru un loc in finala. Cine a părăsit competiția si cine merge in etapa următoare.

Antena 1

Extragerile au dat un nou duel. Paul Szabo, din echipa lui Costel si Gabriel Toader, concurentul lui Teo se lupta pentru un loc în etapa următoare. Cu stiluri total diferite, ei au venit pregătiți sa dea tot ce au mai bun.

Paul Szabo vs. Gabriel Toader, concurenții care au surprins jurații cu numerele lor de stand-up

„Am șase luni de când nu mai beau si doua luni de când spun gluma asta. Sunt într-o relație deschisa cu o țipă, de câteva luni. Adică ea are voie sa mai iasă si cu alții, eu doar am voie sa zic ca sunt într-o relație deschisa. Nu-i chiar cel mai rau lucru, dar cel mai tare mă enervează la ea ca întârzie. Si nu e ceva izolat. De fiecare data întârzie, am si o șampanie la mine, în caz ca ajunge la timp”, a început, în forta, Paul Szabo.

„Buna seara, Buna seara, oameni frumoși. Bine...nu toți dintre voi”, a spus concurentul lui Teo cum a intrat pe scena. „Dragilor, după toate lucrurile frumoase, se întâmpla si lucruri urâte în viata noastră, a tuturor. Si anume, tre sa redevenim saraci. S-a dus pandemia, încep nunțile, botezurile. Fiți fericiți! Rate la banca”, a mai spus Gabriel Toader.

Citește si: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Ioana Luiza Ghita vs. Sergiu Mirica, confruntarea așilor. „No comment”

Jurizare Paul Szabo vs. Gabriel Toader la Stand-Up Revolution

„Paul Szabo, ești foarte potrivit pentru stand-up, daca o sa continui o sa fie bine. În schimb, o sa-ți fie greu în anumite orașe în tara. Ai un stil de orașe mai mari si de cunoscători. Ai o gândire buna, glumele sunt bune”, a spus Vio.

„Gabi, știu ca tu ești funny în viata, în grupul tău de prieteni, daca vrei sa faci stand-up, trebuie sa step up your game. Face parte din stand-up sa ai parte de show-uri d-astea si apoi sa te ambiționezi sa fii mai bun”, a mai adăugat juratul.

„Are dreptate Vio. Nu vreau sa zic sa lași nivelul mai jos la așteptări si gândire, nici nu vreau sa zic ca o sa faci stand-up la elite, dar ai fost astăzi foarte bun”, a completat si Dan Badea către Paul Szabo.

Citește si: Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 31 iulie 2022. Claudiu Popa vs. Fares „Cel mai bun material”. Cine a trecut mai departe

Cel care a reușit totuși sa convingă publicul, în aceasta seara, si a ajuns cu un pas mai aproape de marele premiu este Paul Szabo.

Stand-Up Revolution, cel mai tare show de stand-up

Teo, Vio, Costel si Dan Badea s-au unit pentru a găsi următorul nume mare din industria stand-up-ului.

Amatori sau experimentați, concurenții vor fi ascultați, îndrumati si sfătuiți pe parcursul competiției de patru dintre temerarii stand-up-ului românesc, Teo, Vio, Costel si Dan Badea. Cu o cariera care îsi are debutul în anul 2004, Teo, Vio si Costel au format un trio emblematic în industria stand-upului si cu timpul au devenit un reper pentru comedienii români.

Cel de-al patrulea membru al juriului, Dan Badea, si-a început cariera de stand-upper într-o cafenea, susținut de prieteni, iar astăzi susține spectacole care umplu săli din toată lumea. Acum, ani mai târziu, cei patru vor sa găsească următorul nume mare care va putea susține un show complex în fata a mii de oameni. Concurenții vor fi susținuți si încurajati în culisele emisiunii de către Serban Copot si Ilona Brezoianu.

Fiecare concurent trebuie sa aibă vorbele la el pentru a-i convinge pe jurați sa apese butonul verde şi să se ridice ecranul din faţa lor pentru a-i vedea. Concurenții care obțin 3 voturi verzi din partea juraților merg mai departe în concurs si ajung la votul publicului. Cei public aleg în echipa cărui jurat va ajunge fiecare concurent ce a obținut 3 voturi verzi.

Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022.Alexandru Banciu vs. Andres Fajngold, meciul dintre „șefii la st... Semifinala Stand-up Revolution sezonul 1, 6 august 2022. George Tinta vs. Dan Tutu, duelul prietenilor pentru un loc in ...
Prajitura cu dovleac si aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus sa-i răsfeți pe cei dragi in aceasta...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru in viata personala. Afla ce se intampla cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vesti bune pentru nativii din zodia Balanței....
Ultimele știri
x