Anamaria Prodan, relație speciala cu fostul sot! „E un om cum putini se nasc! Îl iubesc si acum!”

 

Impresara a făcut o serie de mărturisiri în exclusivitate la Antena Stars despre relația pe care o are cu Tiberiu Dumitrescu, fostul ei sot.

 

Anamaria Prodan a dezvăluit ca ia decizii împreuna cu Tiberiu Dumitrescu inclusiv în privinta băiatului lui Laurentiu Reghecampf, Bebeto. Cel mic o va urma pe Sara la Academia din SUA, iar fostul baschetbalist este cel care a aranjat totul pentru copilul lui Reghe. Daca acum se afla în proces de divorț cu Laurentiu Reghecampf, aflându-se la cuțite, în schimb, cu Tibi, Anamaria Prodan spune ca a rămas prietena, acesta fiind un ajutor de nădejde în deciziile importante pe care vrea sa le ia, cerându-i de fiecare data părerea. Mai mult, ea a declarat ca „îl iubesc si acum”.

 

„Noi vorbim orice, luam decizii chiar si pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi si cu prietenii noștri si finii mei. Deci, un om cum putini se nasc. Eu îl iubesc si acum foarte tare pe Tibi si pe Irina, pe sotia lui. În viata asta, daca este ceva care nu merge, este păcat sa ții doar pentru ține, pentru ca este o dovada cumplita de egoism. În lumea asta totul este trecător si trebuie sa lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viata lui, acolo poate el sa stea, acolo se simte el bine, ramâi acolo. Exista viata după Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan. pentru Antena Stars.

 

Sexy-impresara nu crede ca exista grad de comparație între cei doi barbati cu care a fost casatorita, apreciind ca Tibi Dumitrescu este net superior lui Laurentiu Reghecampf. „Tibi este un barbat puternic, este un barbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasa. Vorbești despre lucruri care în timp le realizezi. Cât de mult ai trage de cineva, daca este o chestie limitata, nu poți niciodată mai mult. M-am gândit ca daca Reghe e prins că un elastic si eu îl trag, mă rugăm la Dumnezeu sa se rupă de aici, dar el s-a rupt din partea cealalta”, a spus Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest